Cégünkről

fercom-logoFercom Ingatlan Kft 100 %-os magyar tulajdonban lévő ingatlan-befektető, illetve üzemeltető vállalat.  Cégünk majd 20 éves tapasztalattal rendelkezik a budapesti ingatlanpiacon főként kereskedelmi ingatlanokra specializálódott.

Irodaházaink  a III. és a XIII. kerületben helyezkednek el  több mint xy  m2/területet  kezel

A Fercom Ingatlan Kft alapelve  a bérlőkkel való őszinte, lelkiismeretes kapcsolattartás és igyekszünk  a problémákat  mielőbb megoldani.

Kiterjedt alvállalkozói hálózatunknak és a megszerzett know-how birtokában, szeretnénk felajánlani szolgáltatásunkat további irodaingatlanok üzemeltetésére illetve társasházak kezelésére.

Csapatunk több mint xy alvállalkozóval lépett stratégiai együttműködésbe, akik megoldást nyújtanak bármilyen kérdésre, ami egy ingatlan élete során felmerülhet.

A Fercom Ingatlan a flexibilitásáról ismert. Nálunk nem veszik el a beérkezett információ, mint számos multinacionális vállalat esetében. Az Ügyfeleinkkel kialakult jó „családias” kapcsolat biztosítja a hatékony és problémamentes együttműködést.

Cégünk mind az ingatlanfejlesztés, mind az üzemeltetés során törekszik környezettudatos megoldásokra a költséghatékonyság keretein belül.

Értékeink

  • Professzionalizmus: Cégünk folyamatosan törekszik, hogy több évtizedes tapasztalatát illetve képzett szakembereink tudását, az Ügyfeleink hasznára fordítsuk
  • Flexibilitás: Az ingatlanpiac komplexitásából fakadóan minden Ügyfelünknek személyre szabott megoldásokat kínálunk.
  • Őszinteség: Az Ügyfeleinkkel való nyílt őszinte kommunikáció elengedhetetlen számunkra, egy hosszú távú együttműködés érdekében

Küldetésünk

A Fercom Ingatlan küldetése főként minőségi A kategóriás ingatlanok építése, ami megfelel a 21. század technológiai követelményeinek.

Célunk továbbá, hogy ingatlanjaink kialakításánál 100%-an teljesítsük Ügyfeleink igényeit

Küldetésünk ugyanakkor költséghatékony üzemeltetési megoldások nyújtása ingatlantulajdonosok számára.

Végül de nem utolsó sorban a Fercom Ingatlan elhivatott a környezetvédelem iránt és törekszi, hogy minél „zöldebbé” varázsolja ingatlanjait.