Elindult a Fercom Ingatlan új weboldala

Üdvözlünk minden kedves látogatót! Weboldalunk azzal a céllal indult el, hogy információt nyújtson leendő ügyfeleinknek szolgáltatásainkról illetve bemutassuk saját ingatlanjainkat jövőbeni bérlőinknek. Továbbá szeretnénk jelenlegi bérlőinknek egy internetes platformot biztosítani, ahol számos információhoz hozzájuthatnak bérleményeikkel kapcsolatban. A bérlői netes felület egy vadonatúj szolgáltatásunk, ami rendkívül megkönnyíti a kommunikációt jelenlegi bérlőink és csapatunk között.

  • Ha kíváncsi szolgáltatásainkra, akkor kattintson ide
  • Ha szeretné látni jelenleg bérbevehető irodáinkat, akkor kattintson ide
  • Jelenlegi bérlőink itt tudnak bejelentkezni. Ha még nem kapta meg tőlünk bejelentkezési adatait, kérjük küldjön e-mailt nekünk.

Oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a legújabb trendeknek, ami az online világban manapság megtalálható. Igyekeztünk úgy létrehozni az oldalt, hogy a lehető legtöbb információt nyújtsuk, de mégis könnyen megtalálja a kedves látogató, amit keres.

Kövesse rendszeresen a weblapot, hisz folyamatosan frissítjük új hírekkel. Legfőképp cégünkkel illetve az ingatlanpiaccal kapcsolatos híreket teszünk közzé.

Jó böngészést kíván a Fercom Ingatlan csapata!