Bemutatkozás

Cégünkről

fercom-logoFercom Ingatlan Kft. 100 %-os magyar tulajdonban lévő ingatlan-befektető illetve üzemeltető vállalat.  Cégünk majd 20 éves tapasztalattal rendelkezik a budapesti ingatlanpiacon, mely idő alatt főként kereskedelmi ingatlanokra specializálódott.

A Fercom Ingatlan több, mint 15000  nm területet  kezel. Saját irodaházaink  a III. és XIII. kerületben helyezkednek el.

A Fercom Ingatlan Kft. alapelve  a bérlőkkel való őszinte, lelkiismeretes kapcsolattartás, illetve az azonnali és hatékony problémamegoldás.

A megszerzett know-how és tapasztalat birtokában szeretnénk felajánlani szolgáltatásainkat további irodaingatlanok üzemeltetésére, és társasházak kezelésére.

Csapatunk számos alvállalkozóval lépett stratégiai együttműködésbe, akik megoldást nyújtanak bármilyen kérdésre, ami egy ingatlan élete során felmerülhet.

A Fercom Ingatlan a flexibilitásáról ismert. Nálunk nem veszik el a beérkezett információ, mint számos multinacionális vállalat esetében. Az Ügyfeleinkkel kialakult jó, „családias” kapcsolat biztosítja a hatékony és problémamentes együttműködést.

Cégünk mind az ingatlanfejlesztés, mind az üzemeltetés során törekszik környezettudatos megoldásokra a költséghatékonyság keretein belül.

 

Értékeink

  • Professzionalizmus: Cégünk folyamatosan törekszik, hogy több évtizedes tapasztalatát illetve képzett szakembereink tudását, az Ügyfeleink hasznára fordítsuk.
  • Flexibilitás: Az ingatlanpiac komplexitásából fakadóan minden Ügyfelünknek személyre szabott megoldásokat kínálunk.
  • Őszinteség: Az Ügyfeleinkkel való nyílt őszinte kommunikáció elengedhetetlen számunkra, a hosszú távú együttműködés érdekében.

 

Küldetésünk

A Fercom Ingatlan küldetése főként minőségi ‘A’ kategóriás ingatlanok építése, ami megfelel a 21. század technológiai követelményeinek. Célunk továbbá, hogy ingatlanjaink kialakításánál 100%-ban figyelembe vegyük Ügyfeleink igényeit.

Küldetésünk ugyanakkor költséghatékony üzemeltetési megoldások nyújtása az ingatlantulajdonosok számára.

Végül, de nem utolsó sorban a Fercom Ingatlan elhivatott a környezetvédelem iránt és törekszik, hogy minél „zöldebbé” varázsolja ingatlanjait.